Cum ne minte presa libera cu internetulCred ca s-a ajuns la maximul de ipocrizie in presa noastra, altfel nu-mi explic de ce se pun titluri care mint si dezinformeaza. Ieri am vazut un astfel de titlu, de obicei nu ma arunc cu capul inainte sa citesc articole cu titluri care din start par a fi o minciuna: uite ce a zis, uite ce a patit, nu ai sa crezi ce a facut, etc. Totusi un titlu ciudat m-a facut sa cred ca poate ma insel, iata titlul:

Povestea MIRACULOASĂ a unei supravieţuitoare a CATASTROFEI aviatice din Franţa. CUM A SCĂPAT!

Care este vestea? Ca o persoana nu s-a mai suit in avion! Mai oameni buni, voi nu aveti minte, gluniti cu lucruri precum viata oamenilor? Miraculoasa, supravietuitoare, a scapat? Cred ca o sa le tai accesul la paginile noastre de facebook acestor mizerii de ziare, care pe langa faptul ca nu spun nimic interesant, mai scriu si prostii pentru a atrage cititorul curios. La ce-ti foloseste un astfel de cititor? La faptul ca a doua ora anu va mai deschide site-ul tau?

Ma gandesc cum ar fi daca si noi am posta anunturi de genul: Cum sa castigi 1000 de euro pe luna stand si dormind! Raspuns jurnalistic: nicicum! Dar punem titlul de o schioapa, asa ca sa intre lumea. Am ajuns sa ne furam nu doar economia dar si caciula, singuri! Televiziuni de doi lei unde ne dau super vedete cum este Vica Blochina, Maruta si familia la TV, Mexicanu, Salamu sau Clejanu, asta a ajuns presa din Romania! Mai bine kLumea si macar stim cu ce defilam!Alte stiri kLumea: