O spun cinstit, nu ma pricep la unghii false, dar sper sa se gaseasca cineva care sa doreasca publicitate gratuita pe site-ul 4Fashion – iar in felul acesta sa acoperim si partea aceasta legata de frumusetea feminina. Tot ceea ce stiu este ca trebui sa avem grija la ce ustensile folosim, acesta fiind unul dintre cele mai importante aspecte legate de frumusetea si sanatatea unghiilor nostre. Ingrijirea cuticulelor este la fel de importanta, iata de ce speram noi sa gasim un specialist care sa ni se alature in curand.Cum ne ingrijim unghiile si cuticulele

O atentie deosebita trebuie acordata pilei, desi multi cred ca acest aspect este de neglijat, totusi ar trebui sa stim ca cele de metal nu sunt indicate, acestea putand deteriora unghia rapid. Daca nu stiati, pilele de unghii sunt si ele numerotate in functie de asprime, cele cu numar mai mare fiind mai fine. Un sfat util: dezinfectati frecvent ustensilele cu care va curatati si va intretineti unghiile si cuticulele!

Dizolvantul pentru unghii: Chiar daca pe vremuri foloseam acetona pentru a ne curata unghiile de oja, sfatul meu este sa folositi un dizolvant fara acest produs chimic, daunator. Nu atingeti cuticulele cu dizolvant, poate ati observat ca la multe persoane acestea sunt uscate, in 99% din cazuri este din cauza dizolvantului! Dupa ce curatam unghiile cu dizolvant este neaparat nevoie sa le spalam bine, pentru a indeparta orice urma de dizolvant!Cuticulele nu se taie de obicei, ele au rolul de a ne proteja degetele, oprind microbii si substantele nedorite sa patrunda la radacina unghiei. Dar ce facem atunci? Trebuie sa va hidratati cuticulele si mainile in fiecare zi, astfel veti observa ca ele sunt sanatoase si au un aspect placut!Alte stiri kLumea: