Cum ar fi fost Cupidon in zodia taMulti ar vrea sa stie cum ar fi daca inimosul Cupidon ar fi nascut in una din zodiile cunoscute pe la noi. Asa ca pentru cei ce au simtul umorului mai dezvoltat am pus mai jos cateva idei pentru horoscopul lui Cupidon:

– ca Berbec, nu ar fi pierdut timpul cu săgeți si aripioare, cei doi trezindu-se direct la prima cearta de cuplu.
-ca Taur, acesta ar fi pregătit un altar cum se cuvine eventual Bufet Suedez, iar săgețile ar sclipi de ștrasuri.
– cupidonul Gemeni nu ar apuca sa tragă cu arcul, el însuși îndrăgostindu-se de victima hlizind.
Racul ar duce victimele direct la Altar cu mamele musai la brat.
– cupidonul Leu ar angaja câțiva subalterni sa faca asta, fiind prea important pt astfel de fleacuri.
– ca Balanța, arcasul e insasi cauza homosexualității ca dintotdeauna Săgeata s-a răzgândit pe drum si a lovit unde nu trebuie.
Fecioara livrează cuburi de ghiață in loc de săgeți si face zeci de rapoarte despre cum nasabuitii ăștia neorganizați sa isi bage mințile-n cap.
Scorpionul Cupidon nu are arc, distracția lui începe de la un Sniper cu Luneta in sus, victimele fiind doar ale lui oricum.


Sagetatorul fiind nascut in zodia Cupidon, se plimba si acum prin lume sfâșiind inimi fara ca macar sa scoată arcul ca oricum s-ar împiedeca de el.
Capricornul e acel Cupidon bătrân care a dat o Săgeata dar din zgârcenie asteapta răbdător si in ziua de azi sa se întâmple minunea.
– ca Vărsător acesta achiziționează un lansator de săgeți el fiind ocupat de ceva suspiciuni in pătratica lui de ganduri, cele 5,6 pe care le repeta.
– cel din zodia Pești, cu o strategie la fel de solida ca jeleul, ochește, întinde si trage. Chiulul.Alte stiri kLumea: