Cristian Tudor Popescu pe urmele lui TariceanuCristian Tudor Popescu este sa zic asa, ziaristul inginer sau inginerul ziarist, exact cum era vorba aia din batrani, este cel mai bun inginer dintre ziaristi si cel mai bun ziarist dintre ingineri, fiind expert in de toate si nimic. Interesant este ca este un fel de lup moralist, el care mai are o nevasta si-l prinde din urma pe Tarcieanu! DA, Cristian Tudor Popescu a fost casatorit de patru ori, iar acum ar eo iubita cu “doar” 20 de ani mai tanara ( nascut in 1956, iubita este evident nascuta in 1976 – adica cam pe vremea cand jurnalistul inginer terminase armata! ).

Cristian Tudor Popescu pe urmele lui Tariceanu

Daca Calin Popescu Tariceanu este la a 5-a nevasta, Cristian Tudor Popescu este si el neoficial tot la a cincea, pentru ca a fost casatorit de patru ori, iar acum si-a tras o iubita ceva mai tinerica, cu doar 20 de ani! Teoretic la o distanta de 10 ani, amandoi – eu si el, am terminat facultatea de Automatica din Bucuresti. Eu am mers pe meseria mea, abia acum la batranete am descoperit darul scrisului “kLumea“, el a adaugat numelui sau prenumele tatalui, pentru a nu fi confundat cu alt Cristian Popescu, zis Piedone – cam de acelasi calibru as zice eu, daca sunt intrebat!

A venit Revolutia si asa ajunge Cristian Tudor Popescu  aka CTP la Adevarul in 1991, apoi stiti si voi traseismul sau jurnalistic, azi membru de frunte la Digi TV alaturi de Cosmin Prelipceanu. De ce face el parada de saracie si umbla cam in aceleasi haine – ai zice fie ca sunt nespalate cu anii, fie ca-si ia cate 20 de un singur fel – nu conteaza, dar sa faci pe moralistul cand ai schimbat deja cinci femei? Este fie rea vointa fie nepricepere, ar zice bunelul meu atotstiutor!Alte stiri kLumea: