Credite avantajoase – de unde le iei?In zilele astea tumultuoase in care toata lumea alearga dupa refinatarea creditelor, ne-am gandit sa va dam cateva idei, cam de unde ai putea lua cu imprumut niste bani, la dobanzi avantajoase. O idee ar fi sa mergi la Provident, acolo sigur esti la fel de prost ca si la creditele in franci elvetieni, dar nu ai cui sa te plangi. Ai idee cat e dobanda daca imprumuti la firmele care-ti dau banii in 48 de ore? Peste 100% si creste cu cat e suma mai mica!

DAE
DAE Provident

Deci daca am inteles ca nici in franci elvetieni si nici la firme de creditare nu e avantajos sa te imprumuti, atunci de unde? De la mine ar sari in sus un camatar, dar ala am inteles ca e iar dupa gratii. Pai in primul rand nu inteleg de ce nu te imprumuti in lei nostri, astia mici. A, e cam mare dobanda? Pai asa este, dar nici nu te miri cand creste euro sau dolarul, iar daca e sa discutam despre interventia BNR sau a guvernului, aici sunt chestii subiective.

Pe de o parte, nu-s de acord cu Mugur Isarescu, ca la noi ponderea e mica si ca nu facem ca alte tari. Pai ce trebuie sa ajungem cu totii in faliment sau cum? Daca un singur cetatean e pacalit, legea trebuie sa-l apere. E o alta discutie daca e sau nu pacalit, cand ia credite in franci elvetieni!

Dar daca legea permite sa platesti dobanzi de peste 100% atunci car ee treaba cu francii elvetieni? Pai ce ai facut cu ei? Ce ti-ai luat? o casa, o masina sau ce? Le-ai vandut si tot nu mai ai bani? A, nu? Pai si ce sa facem domnule daca nu stii ca nu e kLumea sa iei credite, ca cel mai bun e ala pe care nu l-ai luat niciodata?Alte stiri kLumea: