Cine este Roxana Nemes si cati ani are, ba unde s-a nascut si cu cine est ecasatorita? Uite cateva din intrebarile care-i framanta pe cititorii nostri, iar noi ca un site kLumea ce suntem, le dam toate datele, inclusiv pe cele secrete! Singura problema este cu poza de prezentare, nu prea gasim decat poze pentru tatici si bunici, pentru copii nu prea. O sa cautam si o sa postam, nu avem ce face, daca asa cer cititorii site-ului kLumea.Biografie Roxana Nemes

Roxana Nemes s-a nascut de ziua ei in judetul Mures, adica cam pe unde acum sunt ploile alea de sperie o tara intreaga, la data de 16 aprilie 1989, cu doar cateva luni inainte de marea noastra Revolutie din decembrie! Va rog nu confundati judetul Mures cu MaraMures, ok? La scoala primara si pana in calsa a VIII-a din Targu-Mures a fost sefa de calasa, iar acum la propriu le da clasa fetelor de la pagina 1 sau 5. Asa e in tenis, ori ajungi ca Halep ori dai calsa cum face Roxana Nemes.

Roxana Nemes este dotata de la natura cu boxe de calsa medie si voce, deci canta – unii spun ca o face bine, eu ma uit doar la clipurile unde se uita taticii si bunicii, dau sonorul la minim si ascult muzica interioara ce emana din miscarile ei. Ati incercat si voi?Recunoasc ca o stiu pe Roxana Nemes de cand lucra la Bamboo, acolo si-a inceput ea cariera muzicala, am auzit ca se pricepea bine sa cante la instrumente de suflat [ clientii altor localuri ], dar nu bag mana in foc. Acum o urmaresc pe Roxana Nemes pe facebook, adica ma uit la poze! Te uiti si tu?Alte stiri kLumea: