Cele mai kLumea tepe pe FaceBookBanuiesc ca ati mai auzit de astfel de lucruri, asa ca va dau si eu un exemplu real, petrecut zilele trecute pe FaceBook. Am primit cerrea de prietenie de la un oarecare tip cu o poza si un profil gol. Mesajul era cam asa: Buna ziua. Vă doresc fericire în inima voastră. Sper că ai o zi pozitivă acolo, cum faci? Vă mulțumim pentru răspunsul dvs. pozitiv. Este bine să vă întâlnim aici. Sunt din Germania, dar locuiesc și muncesc în Kosovo. De unde esti? ( Raspund eu : din Romania, ma stie lumea de la Pro TV! ).

El continua: În ce oraș locuiești în România? Locuiesc și lucrez în orașul Pec, aici, în Kosovo. Ai trăit în România întreaga ta viață? Sunt nou aici în Kosovo și am fost transferat aici în luna ianuarie a acestui an. Am vizitat ultima oară în România în 1995 și am rămas în București timp de 6 luni.  Nu am avut ocazia să mă așez într-un loc de multă vreme datorită naturii slujbei mele.  Ai un loc de muncă? Lucrez ca ofițer administrativ aici în Kosovo.

Nu va mai zic ca mi-a scris si un italian cu poza lui George Timothy Clooney, mai rad si eu de ei, ma minunez cum de cred ca au prins in mreje o babuta, abia astept sa vad ce-mi cere, pe langa numarul de telefon, o sa il dau pe cel din Dubai, poate suna! Cred ca nu conteaza, avand in vedere ca in general cred ca in spate sunt cei cu un IQscazut dar foarte perseverenti!Alte stiri kLumea: