Cel mai kLumea dictionar de vise onlineCe sunt visele si ce insemnatate au ele pentru noi oamenii? Deja s-a aflat ca nu doar noi visam, vizeaza si cainii si caii, deci visele sunt universale, dar oare ce semnifica ele? Ca sa aflam cum interpretam un vis trebuie sa avem macar un dictionar de vise ( de preferat online, cele tiparit enu tin pasul cu noile descoperiri si nici nu pot fi actualizate ). Talmacirea viselor nu e treaba usoara, poate fi legata si de horoscop, dar de cele mai multe ori un vis poate fi interpretat doar in contextul intamplarilor din zilele precedente.

Cel mai kLumea dictionar de vise online

Este evident ca vom visa ceva legat de caderea dintilor daca avem probleme la ei, de cele mai multe ori dintr-un dictionar de vise vom afla semnificatia corecta ( in popor se spune ca daca ai visat ca-ti cad dintii ai probleme in familie, daca te doare e cineva apropiat, daca nu e cineva mai de departe ). Iata deci ca si traditiile ne pot ajuta sa descifram visele, dar daca vizezi o masina sau un laptop? Acum 300 de ani nu erau masini, acum 50 de ani nu erau laptop-uri, deci iata de ce este bine sa avem un dictionar recent de vise.

Am aflat la ce este bun un dictionar de vise kLumea, dar cum stim care vise sunt legate de viitor si care nu? Pentru ca evident nu orice vis contine elemente care sa duca la aflarea viitorului. Acestea si multe altele le puteti afla pe site-uri precum www.cevizez.ro, de aceea va invitam azi la lectura!Alte stiri kLumea: