Cea mai kLumea pagina pe FaceBookCand am plecat la drum cu pagina de FaceBook Kit Goblen nu ma asteptam sa ajung sa am cea mai mare pagina de nisa – in limba romana, asa ca atunci cand am depasit 20.000 de fani a fost o surpriza dar si o bucurie! Am decis sa fac un test, am promovat de la zero o alta pagina de nisa, pe acea pagina, sa vedem ce rezultate va genera. In acest moment, plecand de la zero fani sunt deja 18 persoane care  au aceptat sa vada ce vom oferi pe viitor pe acea pagina! Provocarea este imensa, o pagina goala pe aceiasi nisa cu cea cu 20 K fani, poate sau nu poate atrage lumea?

Cea mai kLumea pagina pe FaceBook – cei mai multi fani

Eu zic ca daca ma uit la paginile concurente, ale unor companii de renume si vad ca cea mai sus este cu 19 K fani, dupa ani de online, iar noi prin site-ul cu acelasi nume ca si pagina am adunat 20 K, nu sunt chiar “doar” un laudaros, nu-i asa? Dar sa lasam discutiile pe tema altor pagini si sa revenim la cele din portofoliul personal. Cea mai kLumea pagina este cea dedicata produselor handmade, broderii. A ajuns la 37.000 de fani! Mai am o pagina a romanilor din Diaspora, special creata pentru romanii din Germania – deja a depasit 10.000 de fani, eu zic ca e bine – nu-i asa?

Ce zici de o serie de pagini precum buna ziua, noapte buna sau somn usor? Pare o gluma dar acestea au 15.000 de fani, iar pentru pagina La multi ani acum avem doar 4.500 de fani. Vedeta noastra ( ma refer la pagina unei vdete, pagina de fan, evident ) are 11.000, mai sunt alte douapagini care impreuna insumeaza cred ca tot 10 K. Nu o fi mult dar zic eu ca adunate strangem macar 100.000 de fani, ceea ce e o realizare kLumea, nu-i asa?Alte stiri kLumea: