Intrebarea este veche de peste 3.000 de ani, asa ca ma gandesc eu ca nu ati gasit nici voi raspunsul la intrebarea: ce a fost mai intai, oul sau gaina ? La intrebare au incercat pe rand sa raspunda Lavoisier si chiar marele Da Vinci, insa evident fara succes. Paradoxul spatio-teporar se pare ca nu poate avea o explicatie logica, pentru ca evident daca raspunzi oul, te intrebi cine a facut acel ou, iar daca raspunzi gaina, repede iti dai seama ca si ea provine dintr-un ou.Ce a fost mai intai, oul sau gaina – afla raspunsul acum

AristotelCa sa nu o lungim mult, raspunsul corect la intrebarea cine a fost mai intai, oul sau gaina – va zicem noi, mai intai a fost site-ul kLumea! Apoi tu ai aflat de el, si ai devenit cititor fidel. De ce asa? Pai daca Aristotel nu a gasit raspunsul, iar el se intreba cu 400 de ani inainte de Hristos, vreti sa aflati voi raspunsul acum, in 2015?

Daca intrebi geneticienii, raspusnul lor este ca primul a fost oul, dar nu e chiar asa de clar, pentru ca ei spun despre oul de gaina, care zic ei a fost ouat de o alta specie de reptile, iar prima gaina a iesit din acel ou. Sa zicem ca raspunsul strict legat de partea semantica a fost dat, insa raspunsul la intrebarea filozofica NU.In speranta ca ati inteles ceva din acest articol, banal de altfel, va invitam sa puneti voi intrebari si noi sa va dam raspunsul corect. Altfel nu am avea ziua ocupata si nici rubrica Busy Day nu si-ar mai gasi locul pe cel mai kLumea site!Alte stiri kLumea: