Cati ani are Elena UdreaDeja a devenit mult mai simplu sa afli ce varsta are Elena Udrea sau orice persoana publica, iti arata Google direct, pe prima pozitie. Nu zic ca asta nu este kLumea, dar in loc sa vrei sa stii varsta Elenei Udrea, mai bine voiai sa afli cati ani are iubitul ei, cel cu care a facut copilul si care a ajutat-o sa scape de extradarea din Costa Rica. Asadar Adrian Alexandrov este teoretic tata, caci cei doi iubiti nu sunt casatoriti, poate asteptal legea lui Dragnea cu casatoria, cine stie.

Elena Udrea – Varsta

Deci anul acesta Elena Udrea are 44 de ani, dar in decembrie schimba macazul, fiind nascuta pe 26 decembrie 1973 – cred ca eu deja eram in clasa a doua cand ea facea ochisori in Buzau – la o aruncatura de bat de mine – sa zicem 150 sau maxim 200 de kiliometri. La varsta ei, Elena Udrea arata bine – nu poti sa negi asta. Ma intreb daca Alina Bica vine sa-si ispaseasca pedeapsa si daca ea, Elena Udrea scapa cu o perioada de alaptare in Costa Rica.

Vrei sa razi? Tatal Elenei Udrea era sofer si mama taxatoare, iar ea a ajuns aproape numarul doi in stat pe vremea lui Basescu! Elena a devenit uin schimb avocat, adica a avut ambat, cum se zice! Bravo ei, iar acum cand ne saluta din Costa Rica, radem singuri. Aseara ma gandeam ca asta inseamna de fapt ca avem o justitie  [ nu avem justitie, asta e! ] de doi bani, saracii sunt judecati dupa ureche si bogatii scapa sau sunt judecati la ordin politic.

Ce inaltime are Elena Udrea?

Desi stiu ca a fost casatorita cu Dorin Cocos 10 ani, din 2003 pana in 2013 – facem o socoteala simpla, daca a terminat facultatea in 1996, adica a luat licenta – caci liceul l-a terminat in 1992, a stat singurica la cabinetul ei de avocat cam sapte ani. Cariera politica incepe pla un an de la casatorie, adica in 2004. Dar afacerile au inceput inainte, inca de pe vremea cand apara RA-APPS-ul in instanta [ ce de bani au curs atunci, numai cine lucra cu regiile de stat intelege ! ].Alte stiri kLumea: