Munca de blogger se pare ca a inceput sa fie din ce in ce mai banoasa, din aceasta “meserie” se pot scoate bani frumosi. Ce am apreciat eu este faptul ca portalul e4Ro scoate la vanzare cateva bloguri cu ajutorul carora poti incepe chiar de maine sa castigi niste bani. Iata cateva site-uri care cu siguranta iti pot aduce un venit considerabil, iar pretul lor de vanzare este infim: 100 de euro bucata! In plus ai deja continut, un punct de plecare!

Un blogger poate castiga de la cateva sute de euro pe luna pana la cateva mii, in functie de cat de mult scrie si cat de interesant. Iata lista de care va vorbeam mai devereme: Comunicate.Info – un blog unde nici macar nu trebuie sa scrii tu, vor scrie altii si in plus te mai si platesc sa le publici ceea ce scriu! Mai poti scrie despre chestii legate de casa si gradina pe Casa-mea.Info – cine nu are nevoie de informatii despre cum sa-ti amenajezi casa si gradina?Daca ma intrebati pe mine, va propun sa luati cu 100 de euro blogul Caut-Bona.Info – primesti de-a gata un site functional cu mari perspective de castig, publicarea unui anunt cu 10 lei pe luna iti poate aduce cateva sute de euro in buzunar fara mare efort!Cred ca ai auzit deja de magazine online, asa ca iti propun 4uLady.Info – un site unde poti scrie despre orice subiect legat de femei, imbracaminte, moda si chiar horoscop.

Multi bani poti face prin publicarea de adrese ale avocatilor, sunt mii care ar plati sa fie prezenti pe acest site: i-Avocati.Info – primesti si o pagina de facebook functionala unde lumea intra zilnic si pune intrebari sau cauta un avocat bun!Alte stiri kLumea: