Cat castiga Simona Halep din tenisSimona Halep este locul doi mondial nu doar in tenis ci si la categoria castiguri, doar in acest an Simona Halep a castigat peste 2 milioane de dolari, in urma meciurilor jucate in narile turnee ATP. Primul loc este detinut evident de Serena Williams din SUA cu un castig de 3.777.399 dolari. Pana la urma merita sa faci performanta nu-i asa? Pentru tenismena noastra urmeaza probe grele atat la Roland Garros cat si la Wimbledon. Sa speram ca nu va fi detronata de periculoasa Sharapova, desi cum se spune – in tenis primele trei locuri sunt cele mai valoroase, iar Simona Halep este in acest top.

Cat castiga Simona Halep din tenis

Pana acum Simona Halep a castigat din tenis peste 8 milioane de dolari, iar daca se va comporta bine in cele trei turnee la care s-a inscris anul acesta, este posibil sa treaca de bariera celor 10 milioane de dolari. Este fara nicio discutie cea mai valoroasa tenismena din tara noastra, iar daca va ajunge si locul 1 mondial va egala performanta lui Ilie Nastase, chiar daca nu va ocupa acest loc la fel de multe luni ca si celebrul de acum Nasty.

Ne bucuram ca pentrru efortul depus exista si raplata materiala, nu ca in gimnastica sau alte sporturi, unde desi munca este la fel de intensa, material sportivii romani castiga cu mult sub cei din oricare alta tara civilizata. Bine ca au de unde lua bani astia cautati acum de DNA, sportivii nu sunt o prioritate, desi doamna Udrea asta voia sa ne explice cand dadea banii pentru Gala Bute.

Esti fan Simona Halep si vrei sa stii mai multe despre ea? Intreaba si noi iti vom raspunde, suntem evident cel mai kLumea site din Romania!Alte stiri kLumea: