Cardul de sanatate te poate costa ceva!



Cardul de sanatate te poate costa ceva, dar intrebarea este ce? Unii spun ca intimitatea, avand in vedere ca toate informatiile tale pot fi citite de catre oricine are un cititor compatibil. Dar cine are asa ceva? Si ce face dupa ce afla ca suferi de bronsita si ca esti donator in caz de trecre in nefiinta? Chestia asta cu carduri si cipuri a devenit deja o maladie, toti se tem, toti stu ceva grav si nu ne spun. Hai sa fim seriosi, stim deja ca cei de la guvernare – nu din Romania ci de pste tot – au de gand sa ne monitorizeze pana si la baie, asta e o alta discutie, iar chinezii au deja programe care ne depsiteaza cand suntem vazuti de camerele de supraveghere.



Cum prin lume telefonul se ia cu un ID card, este clar ca ne vad si pe unde suntem si cu cine vorbim, dar ma gandesc eu, asa in nestiinta mea, ca pana la urma ce o sa-mi ia? Praful d epe toba sau caii de la bicicleta?

Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat, adică si obligatoriu şi plătit de noi!



Asa si? Pai nu platim noi totul? Plimbarile, vilele si concediile prin Brazilia la carnaval ale alesilor nostri? Hai sa nu ne imbatam cu apa rece, ne fura de 25 de ani pe fata, iar noi acum ne facem griji ca mai avem un card de plata? La banca nu mai e o bucurie sa ai un card, ai de plata pana te usuci, parca am mai scris de comisioanele de 2 euro pe luna si de un singur ban dobanda! Un ban mai omule, nu un eurocent sau mai stiu eu ce, un singur ban dobanda la banii din cont! Ha ha ha!



Alte stiri kLumea: