Specialisti din Romania si Bulgaria impreuna cu seismologi din Turcia au decis sa dea publicitatii datele care ne spun cand va avea loc urmatorul cutremur in zona Romaniei si care poate afecta tarile din jur. Specialistii au avut la baza studii de lunga durata si aprofundate ale celebrului Marmureanu : profesorul Marmureanu avertizeaza- Urmeaza un cutremur devastator in Romania! Ca si cand noi nu stiam deja asta, mai ales ca nu trece anul fara un cutremur de peste 5 grade.Cand va avea loc urmatorul cutremur in Romania

Urmatorul cutremur in Romania va avea loc in curand, data viitoare fiind probabil ceva mai puternic dar de o mai scurta durata, deci cu intensitate mult mai mare pe unitatea de timp. Eu de aceea am si decis sa ma mut la sat, in Germania! Nu am ce sa patesc, daca va ganditi bine, in Germania nu sunt cutrenure!

Profesorul Gheorghe Marmureanu, directorul onorific al Institutului National de Fizica Pamantului a avertizat deja, in viitor vom avea parte de un cutremur devastator, de ce sa nu ne ferim? Hai sa ne imaginam cum ar fi sa locuiesti la etajul 10 si sa nu poti sa te ascunzi? Dar daca ai sta la tara, in Germania ai mai avea astfel de probleme? NU – este o certitudine!Este deja o certitudine ca cel mai raui e sa locuiesti in Pantelimon, atat din punct de vedere seismologic cat si din alte puncte de vedere. Daca stai in Vitan e ok, acolo e mai sigur. Dar si mai sigur e undeva in Apli, zic eu. In Carpati e “naspa” asta e concluzia celor cu care am discutat deja!Alte stiri kLumea: