De o saptamana circula zvonul precum ca Vladmir Putin e mort, lumea se bucura si spera ca a scapat de nebunul de la Kremlin, dar ceva sigur nu se spune. Teoria conspiratiei a mers asa de departe, incat mlti sustin ca de fapt Vladmir Putin asta pe care-l tot vedem nu mai este originalul inca din 2008, ca este o sosie – ba ca este un robot – cyborg, etc. Am vazut poze reale care compara urechile lui Putin in diverse faze si reiese ca 100% nu este una si aceiasi persoana. Deci mai pe scurt, l-am pierdut pe Putin!Cand e mort si cand e viu Vladimir Putin

Partea mai distractiva in moartea lui Putin este ca se chinuie lumea sa-i gaseasca un succesor, insa toate variantele sunt mai rele decat cea actuala. Asa ca ori va fi revolutie in Rusia si scapam de nebuni, ori daca vine Rogozin o sa fie si mai rau! Eu unul nu cred ca va fi Dmitri Rogozin presedinte la Kremlin niciodata, va explic si de ce. Pentru ca arata ca naiba, e urat si mai ales nu face sport! Pai sa dea rusii un karate Kid pe un butoi cu vodca? Ma indoiesc!

Acum revenind la moartea lui Putin, despre care cica stiu toti mai marii lumii, eu zic ca e o prostie, cum sa stie toti si sa taca? Spun unii ca lumea nu mai da noroc cu el, ca nu a mai semnat de ani buni nimic cu mana lui. Ei si? Poate nu semneaza ca sa nu dea vina pe el si sa-l ridice DNA-ul rusesc! A, rusii nu au echivalentul DNA-ului, au doar KGB si atat! Astea e soarta unora, de ce nu a fugit madam Udrea la rusi? Asa scapa de probleme!all moldova roAlte stiri kLumea: