Busy Day e kLumea, un fel de struto-camila intre BiziDay si Starea Natiei am putea spune, noua rubrica pe care va invitam sa o cititi pe site-ul nostru, ori de cate ori vreti sa stiti si parerea noastra despre Moise Guran. Disputa mea cu producatorul emisiunii de la TVR este legata de ideea ca romanii nu prea vor sa munceasca sau sa-si plateasca taxele catre statul lui Victor Ponta. Ma refer la aberatiile acelea prin care esti obligat sa dai la CASS mai mult decat este venitul tau. In rest, numai de bine despre Moise Guran si BiziDay.Busy Day e kLumea nu-i asa?

Noua rubrica Busy Day va trata pe scurt probleme de interes general, cum ar fi prostiile guvernului Ponta – daca se schimba guvernul schimbam si noi persoana. In ceea ce priveste crearea locurilor de munca sunt de acord cu domnul de la TVR, in ceea ce priveste locurile de munca pentru cei trecuti de 45 – 50 de ani, avem insa o problema. De ce nu ne intoarcem in tara? Pentru ca nici nu am inceput sa facem planul de afaceri, ca suntem deja datori la buget, nu mai spun ca de gasit un loc de munca decent, nici vorba!

Cum e prima editie din Busy Day, o sa-l lasam pe Moise Guran si o sa-i intrebam pe parlamentari, cum e domnule cu pensia aia de 4000 de lei pentru deputati si senatori? Nu aveti din ce trai, dar copii cu alocatia de 40 de lei au? Hai sa va vad la barna cum ne explicati de ce numai voi aveti nevoi in Romania, drepturi DA , obligatii NU! Jumatate din ceea ce dezbateti voi in Parlamnent e legat doar de voi, sa nu va aresteze,m sa va mareasca leafa, ba pensia, dar pana cand?Ma gandeam sa va iau la palme, pe voi astia alesii, ca am cam obosit cu aberatii gen impozitarea bacsisului si marirea salariliilor si pensiilor la deputati. Ia marti voi pensiile si salariile la astia mai saraci, si voi sa aveti 75% din cat au ei leafa sau pensie, merge?Alte stiri kLumea: