Biserica fortificata din Cisnadie este urmatoarea mea destinatie turistica din Romania, facand parte din planul meu legat de iRomania si crearea unei baze de date cu cele mai frumoase locuri din Romania. Culmea este ca noi stimo micul orasel Cisnadie din cauza covoarelor minunate ce se fabricau acolo – nu stiu daca se mai fac sau nu acele covoare zis “persane”, dac cati ati fost sa vizitati biserica fortificata din localitate? Multi spun ca este cetatea de la Cisnadie, insa este acelasi lucru, avem un singur monument istoric de acest fel in oras.Biserica fortificata din Cisnadie

Biserica Evanghelica din Cisnadie este unul dintre obiectivele mele de anul acesta, in turneul iRomania ce va cuprinde in prima faza judetul Sibiu. Dupa ce ne vom caza la Muzeul satului de langa Sibiu vom merge sa vedem unde s-a instalat primul paratraznet din Romania. Asta ar fi planul de bataie, insa pot sa apara si alte idei, mai depinde si de restul familiei, eu fiind unul din cei patru turisti.

Acest mic articol mi-a trezit amintiri vechi, cum ar fi Capalna si al sau dans al fetelor, pe care l-am si postat in original pe FaceBook. Pana la urma realizezi chiar daca nu vrei ca avem o tara frumoasa, nu inteleg cum de nu reusim sa o promovam asa cum merita. Doar noi putem sa facem ca acest lucru sa se schimbe, oferind din ce in ce mai multe detalii despre minunata noastra tara, distribuind apoi paginile site-ului kLumea si promovand frumosul.Ai o idee de traseu turistic pentru grupurile mici de turisti? Astept sa le postam pe site si pe facebook, iar daca ai textul in mai multe limbi va fi o bucurie pentru mine sa le distribui.Alte stiri kLumea: