Am decis sa stuidiez putin avera lui Corneliu Vadim Tudor, dupa ce un prieten mi- aspus ca el stie ca parlamentarul este cel mai sarac roman, fara avere.Ca fost contabil mi-am dat seama imediat ca e ceva putred in declaratiile sale, cand am vazut ca firmele sale merg mereu in pierdere. Editura „România Mare” SRL avea acum cativa ani pierderi mari, la care se adaugau datorii la bigetul statului de aproape 100.000 de euro. Cum oricine stie ca nu ai cum sa platesti fara sa incasezi, pierderile sunt de fapt in 99% din cazuri evaziune fiscala.

Corneliu Vadim Tudor a decalarat ca e aproape sarac, ca oricare dintre romanii de rand, dar tin bine minte cand ne explica intr-o emisiune televizata cat costa ceasul sau de aur.– Vilă de 178 de metri pătraţi, în Cotroceni, primită de la stat (valoare impozabilă
– 70.000 de euro, preţ de piaţă- peste 500.000 de euro)
– Dacia Logan 2007, dar circulă cu un Mercedes ML (în valoare de peste 70.000 de euro) de la partid
– Colecţie “inestimabilă” de autografe – 34.000 de euro, obţinuţi din indemnizaţia de europarlamentar.Nu vreau sa judec pe nimeni, insa cand cineva vrea sa para ba bogat ba sarac, ceva imi spune ca acel cineva ascunde multe. Chiar daca banii sai provin din donatii – stim ca romanii sunt milostivi – ei tot sunt declarati si impozitati [ cel putin asa perevede legea ]. Pana se va afla ce avere are de fapt Corneliu Vadim Tudor va mai trece multa pa ape Dunare, eu sper totusi ca va plati pentru ultraj, cel mai mar epacat al sau, in ochii mei.Alte stiri kLumea: