Daca vrei sa slabesti kLumea si ai incercat deja cateva zeci de metode vazute pe la televizor sau gasite pe FaceBook, ei bine – asculta-ma cu atentie, eu stiu cea mai kLumea metoda de slabit, una atat de eficienta ca nici nu se vede cand ai scapat de 80 de kilograme in doar 3 zile ( sau 30, in functie de greuatea de la care pleci initial ). Uite ca sa ma intelegi mai bine, Ghita al meu se ingrasase fara masura, deja nu mai incapea pe usa, ce sa zic? Avea 180 de kilograme si daca o tinea tot asa, devenea foarte grav.Am slabit kLumea de tot, dar nu se vede la prima vedere

Sa revenim la Ghita al meu, care acum opt sau noua luni arata normal, sa zic asa. Avea cam 50 de kilograme, toti prietenii il invidiau de silueta, dar ma invinuiau pe mine ca nu-l hranesc suficient, de e asa de slab. Am inceput sa-i dau zi de zi cate trei mese obligatorii, calde. Pana la Anul nou s-a ingrasat Ghita de era de nerecunoscut, apoi am aflat de metoda asta spectaculoasa de slabit. Ai nevoie de un vecin mai curajos, care fara sa se teama de legislatia europeana, l-a slabit pe Ghita cat ai zice peste.

Acum inca mai avem din Ghita cateva sarmale, un caltabos si niste slanina, deci aproape ca nu-l mai vezi, ce mai! Metoda e buna, e nemaipomemita, trebuie doar un macelar priceput, sa nu arunci nimic, nici macar soriciul!La final dragele mele gospodine, astea de stati la tara, sau macar daca stati la oras, la curte. Nu credeti niciodata ca trebuie pastile, ghita slabeste de cutit, ca zic eu, am deja experienta, asta e al treilea si nu am ratat cu niciunul!Alte stiri kLumea: