Acum sa fim obiectivi, de multe ori fetele se intreaba cand se vor casatori si cu cine, doar ca nu prea stiu cum sa afle raspunsul la intrebare. Noroc cu Miruna care le stie ea pe toate, ca de aia face si desface horoscopul zilnic. Un calcul simplu in functie de zodie iti poate arata la ce varsta ai sa te casatoresti, dar cel mai util mi se pare ca afli si cu cine. Calculul se face destul de usor, il poti face chiar tu, daca stii in ce zodie esti nascut.Afla daca te casatoresi inainte de 30 de ani si cu cine

Horoscop racO sa incep cu scorpionii, pentru ca la ei este cel mai usor – avand o fire cam impulsiva si pentru ca nu se pot abtine sa spuna lucrurilor pe nume, au sanse mici sa se casatoreasca inainte de 30 de ani, cand se presupune ca le-a venit mintea la cap. Singura lor varianta de scapare este sa caute un rac, sa-l farmece cumva si sa-l duca repede in fata altarului. Racii stiti si voi ca merg cu spatele, deci greu le va fi sa va refuze.

Cum calculam varsta la care ne vom casatori: simplu, luam data nasterii si adunam cifrele – exemplu de calucul, persoana nascuta in anul 1993 – 19+9+3 = 31 de ani varsta la care te vei casatori. Vezi ca nu a fost greu, noroc ca m-am uitat eu printre caietele Mirunei si am gasit ecuatia.Horoscop-taurAcum sa trecem la tauri, cei care au cele mai mari sanse sa se casatoreasca imediat ce legea le perimte. Acum probabil ca le trebuie o oaie sau o vaca, singurele zodii care accepta un taur in casatorie de la prima incercare. Aici vedeti ca sistemul de calcul este putin schimbat, luam iarasi exemplul unui taur nascut in 1993 – exemplu de calcul: 19+9-3= 25 de ani. La fel de simplu ca si in cazul racilor siscorpionilor, cu singura diferenta ca aici dacem si o scadere nu doar adunari.Alte stiri kLumea: