A trecut 1 mai, vine 1 iunie kLumeaAnul 2018 a venit si deja se apropie de jumatate, eu va trebui sa plec luna asta catre final in concediu, sper sa vand casa de vacanta desi nu sunt sanse prea mari, aveam un client din Suceava, care si-a luat insa o casa cu o luna mai devreme. Interesant este ca deja va trebui de pe data de 25 mai sa ne aliniem cerintelor GDPR, iar cei ce folosesc firme de hosting si nu au un VPS propriu sunt deja sub incidenta legii. Adica mai pe scurt va fi o mica [ mare ] vanzoleala in curand in lumea online-ului.

A trecut 1 mai, vine 1 iunie kLumea

Vine ziua copilului si pe 1 iunie vom sarbatori si noi pensionarii. De ce? Pentru e kLumea, mai trebuie si alt motiv? A, sa nu uit, Traian Basescu a pierdut cetateniea Moldovei definitiv, deci adio loc in politica moldoveneasca, victorie clara la puncte a presedintelui Dodon. In Republica Moldova urmeaza alegeri anticipate pentru primaria Chisinaului, sincer nu stiu de ce nu candideaza si John Onoje, mai ales ca are pagina pe WikiPedia. Mi-ar fi placut sa fie si Chisinaul un fel de New York cu primar de culoare.

Dorin Chirtoaca a cazut si s-a lovit – la figurat vorbesc desigur. PL – Partidul Liberal – nu cred ca mai are nicio sansa nici la primarie si nici la parlamentare, ce cauta Codreanu din Romania la alegerile de la Chisinau iar nu stiu, este evident ca PSRM va lua acum primaria – pentru un an, apoi va lua majoritatea in parlament si uite asa, ajungem iar cu Moldova pe mana rusilor. Kaniet filma!Alte stiri kLumea:

  • Nu sunt noutati kLumea astazi!